Ο πιο εύκολος τρόπος για να λείσεις το σπίτι των διακοπών σου

Αναζήτηση

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...


Λίγα Λόγια Για Εμάς:

Η NextDoorHost ΚΟΙΝΣΕΠ συστάθηκε από μια ομάδα φίλων με σκοπό να προσφέρει τουριστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του ως επισκέπτη, οικοδεσπότη ή μόνιμο κάτοικο της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα!

Οι Δράσεις Μας

Περίπατος στα αρχαιολογικά μνημεία (και όχι μόνο)

Όλοι μας έχουμε βρεθεί φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα και μας δημιουργήθηκε η επιθυμία να έχουμε δίπλα μας ένα πρόσωπο φιλικό με θέληση και γνήσια διάθεση να μας δείξει τα κατατόπια. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να περπατήσουμε μαζί σας στα σοκάκια της Αθήνας, να σας δείξουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης, να σας κεράσουμε υπέροχα τοπικά εδέσματα και να περιηγηθούμε παρέα στα ιστορικά μνημεία του τόπου μας, σαν σύγχρονοι πολίτες του κόσμου με όρεξη για εποικοδομητικό διάλογο και για φιλοσοφικό- ιστορικές συζητήσεις.

Αγροτουρισμός
p>Για την NextDoorHost οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελούν κομβικό σημείο στην φιλοσοφία μας. Επιχειρούμε την σύζευξη του πολιτισμού μας με την κουλτούρα των επισκεπτών μας, δίνοντας την ευκαιρία στους ξένους φίλους μας να συμμετάσχουν ενεργά σε εποχικές και παραδοσιακές δραστηριότητες, όπως η συγκομιδή καρπών και η μεταποίηση τους σε εδέσματα (μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού κ.λ.π). Με άλλα λόγια, παρέχουμε την δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να περάσουμε κάποιες ώρες μαζί, σαν παλιοί φίλοι, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να απολαύσουμε τους καρπούς της συνεργασίας μας.

Φιλικά προς το περιβάλλον διαμερίσματα

Στην NextDoorHost πιστεύουμε ότι η γη είναι το σπίτι μας και, ως καλοί οικοδεσπότες, οφείλουμε να το φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όλοι μας οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με κάδους ανακύκλωσης και αναλαμβάνουμε την ενημέρωση και τον συντονισμό των εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας.

Μελλοντικές δράσεις

Σύντομα κοντά σας Στην NextDoorHost είμαστε ανήσυχα πνεύματα και έχουμε πάντα στραμμένο το βλέμμα μας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Συνεπώς, σύντομα θα εντάξουμε στις υπηρεσίες μας πακέτα προσφορών για ιατρικούς σκοπούς. Τα πακέτα αυτά θα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες σε τομείς όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση, ο προληπτικός έλεγχος, η αισθητική ιατρική και η οδοντιατρική, ενώ θα παρέχουμε και προγράμματα ολιστικής φροντίδας, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα και η ομοιοπαθητική.

Διαχείριση ακινήτου από:

(Δεν περιλαμβάνεται η καθαριότητα και το Check In)

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας